Jiangsu JumboBouwmateriaal & Technologieënco., Ltd

 

Wij zijn de grootste fabrikant van lichtgewichtmuurpanelen in China. Onze producten worden gebruikt zoals niet-draagt ladingsbinnenland en verdelingsmuren voor diverse soorten gebouwen.

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
Thuis

Jiangsu Jumbo Building Material & Technologies Co.,Ltd

Certificaten
Van Goede Kwaliteit Lichtgewichtmuurcomités te koop Van Goede Kwaliteit De holle Comités van de Kernmuur te koop
Het is oud om met Jumbo geweest samen te werken. Ik waardeer hun professionele het werk houding en na de dienst!

—— Steve

Het super snelle verschepen. Verbazende kwaliteit. Grote mededeling en altijd bereid te helpen. hoogst geadviseerd!! Ik zal opnieuw kopen.

—— Tijo Andrews

Ik ben online Chatten Nu

Jiangsu Jumbo Building Material & Technologies Co.,Ltd

1 2 3 4
Jiangsu Jumbo Building Material & Technologies Co.,Ltd
Voorpoort

Bedrijf Details:

Type Business:Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt:Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken:Jumbo
Aantal werknemers:20~99 mensen
Opgericht Jaar:1999
Export pct:40% - 50%

Co. van de Jiangsu is JumboBouwtechnologie, Ltd de grootste vervaardiging van MgO de lichtgewichtpanelen van de verdelingsmuur in China, met een jaarlijkse capaciteit van 3.2 miljoen vierkante meters

 

De productie met ons eigen merk „Jumbo heeft“ alle tests en inspecties van Nationale Kwaliteitssupervisie en Testcentrum van Bouwmaterialen voor Industriële Bouw, Nationaal Centrum voor Kwaliteitssupervisie en Test van Brandbestrijdingsmateriaal, ect overgegaan. Onze productie is wijd toegepast in de niet-draagt muren van diverse gebouwen. Wij hebben stabiele zakelijke relatie met binnenlandse markt (Hong Kong, Bejing, Shanghai, Jiangsu, Zhejiang etc.) en markten overzee, zoals Rusland, Papoea-Nieuw-Guinea, Angola, enz. gevestigd.

 

Het is goed - geweten dat de wetenschap en de technologie de primaire productieve kracht zijn. Zo concentreren wij ons altijd op nieuwe materialen en nieuwe toepassingen, en wij coördineren ook met relevante universiteiten en instituten. Wij geloven dat de kwaliteit het lichaam is, is de markt de gids, en het onderzoek is de geest. Wij taxeren altijd gekwalificeerde mensen met inbegrip van ingenieurs, QC, en zelfs arbeiders. Daarom worden wij erkend als de „Lichtgewichtdeskundige van de Verdelingsmuur“.

 

Wij zijn op dit gebied meer dan tien jaar geweest en onze ervaring toont aan dat het belang van installatie hetzelfde als de kwaliteit zelf is. Zo gebaseerd op het strikte kwaliteitssysteem, leiden wij ook een professioneel team (meer dan 100 personen) voor installatie op. Wij zijn bereid om goede kwaliteitsmuren en de efficiëntere dienst te verlenen!

Contactgegevens
Jiangsu Jumbo Building Material & Technologies Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. James

Tel.:+86-0519-83825518

Fax:86-0519-83825518

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Copyright © 2014 - 2020 lightweightwallpanel.com. All rights reserved.